Kehitteillä Vival etsii rakentajia yhteisökylille

Keskustelun alueella 'Minecraft: Palvelimen ylläpito' aloitti Tomi, 11.11. 2019.

 1. Tomi

  Tomi Jäsen

  [​IMG]
  Elikkäs aloittelin tuossa pari päivää sitten tällaista palvelinprojektia. Tarvitsen kuitenkin pelaajia rakentamaan palvelimelle kyläyhteisöjä, jotta saisimme paikkoja ja asuinsijoja uusille pelaajille, joihin mennä pelaamista aloittelemaan. Tällä hetkellä ainoa tapa päästä palvelimen varhaisimpaan versioon pelaamaan on lähettää minulle discordissa viestiä. En pistä mitään template-hakemuksia rustaamaan, vaan saat ihan itse kertoa, montako pelaaja kylääsi on tulossa, millaiseksi olet sen kuvitellut ja toivotko jotain erityistä (Ei pelaamiseen vaikuttavaa) kylääsi. Voit myös kysyä, pääsisitkö osaksi jotain kyläyhteisöä, jos vastaan kielteisesti uuden perustamiseen, tai sinua ei kiinnosta uuden perustaminen. Kirjoittelen tuosta palvelimen ideasta tuohon alemmas.

  Kyseinen palvelin tulee sijoittumaan mantereelle, jossa on tapahtunut ihmisten holokausti 30 vuotta sitten. Mantereen ulkopuolella asiakirja Vivalin kohtalosta on juuri tullut julki, ja ihmiset ovat ensimmäistä kertaa saaneet tietää koko mantereen olemassaolosta. Alueen olemassaolosta huhuttiin Ulkomaailmassa jo pitkään, mutta vasta nyt on saatu varmistus spekulaatiolle. Ulkomaailmassa tapahtui vastikään vallankumous, jonka takia valtiolliset asiakirjat tulivat julkiseen tietoon. Selvisi, että suuret joukot Vanhan valtion armeijasta olisivat toimineet monen sadan vuoden pituisella operaatiolla hävittää koko Vivalin populaatio, jotteivat nämä kertoisi Ulkomaailmalle olemassaolostaan. Vivalin maaperä on hyvin rikasta, ja tämä mahdollistaa ympäristön ja ekosysteemien suuren vaihtelun mantereella. Mantereelle on jäänyt alkuasukkaita, jotka asuvat alkukantaisissa puuhökkeleissä. He vaihtavat esineitä kiiltäviin smaragdeihin, joiden ainoa käyttötarkoitus on toimia palvelimen valuuttana. Maan alta voi löytää hylättyjä kaivoksia ja jopa linnoituksia, joissa on outoja merkkejä vanhasta uskonnosta, jota Vivalissa harjoitettiin ennen "Vivalin holokaustia"; tärkeintä tapahtumaa koko palvelimen mytologiassa. Nyt sinä pelaajana olet päättänyt tutkia tätä ihmisen runtelemaa mannerta, jossa on edelleen jälkiä vanhasta maailmasta ja sen teknologiasta...

  Jos kylät sun muut eivät kiinnosta, mutta haluat osallistua palvelimeen koskevaan keskusteluun, liity discordiimme. Kaikki ehdotukset palvelinkokemuksen parantamiseksi otetaan mielellään vastaan.

  IP: 107.173.42.10:25618
  Discord: https://discord.gg/D6AN9Ru
   
  Viimeksi muokattu: 13.11. 2019