Premium Tonttucraft minecraft palvelin 24/7

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti MehPvP, 18.12. 2017.

 1. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Elikkäs joo nyt on tullu uus suomalainen serveri nimeltä tonttucraft
  24/7h servu suosittelen tulla katsomaan servua. Serveri on 24/7 Auki oleva serveri.

  -Elikkäs pelaaja nimeltä XPaxle loi serverin nimeltä tonttucraft näin joulun tunnelmiin. Servu on 24/7h auki. Ja discordin saat serveristä kun liityt servulle. Servulle tarvitaan 2-kokenutta rakentajaa ja ylläpito on plussaksi täynnä.

  -Toivomus rakentajien ikärajana olisi 13-14v rajalla. Ja sinun pitää näyttää rakennustaitosi ylläpidolle. jotta voimme nähdä mitä osaat. hakemuksen voit täyttää tonttucraftin discordista. Kohdasta Hakemukset..

  En itse omista serveriä olen tuleva valvoja mutta autoin serverin owneria XPaxlea.

  -Palvelimen IP-tonttucraft.net9.fi

  Tulkaa ihmeessä pelailemaan terveisin tontun ylläpito..

  [huoltokatko] Terve kaikille tonttucraftiin tulee huoltokatko. Syyt ovat että parannamme tonttucraftia. Uusilla rakennuksilla ja parannamme komentoja. Huoltokatko alkaa ens maanantaina eli 2pv päästä. Se kestää noin 5-päivää. Tarkoitan huoltokatkon pituutta. Terveisin tonttucraftin ylläpito :)
   
  Viimeksi muokattu: 23.12. 2017
 2. Vilhu

  Vilhu Vilhu Elinikäinen kunniajäsen

  Vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. En ole käynnistänyt Minecraftia hyvin, hyvin moneen kuukauteen. Saisiko kuvan tai kaksi, jotta voisin saada hieman täytenäisemmän kokonaiskuvan? Entäpä paljonko pelaajia palvelimella käy päivässä, ja kuinka iso osa tästä määrästä on moderaattoreita tai muuta ylläpitoa? Hyvää alkua sinne, saatan tulla sinne kurkkimaan, mikä meininki siellä oikein on.

  ps. Kaikki kirjoitusvirheet latistavat ensivaikutelmaa, jonka saa tämän esittelyn perusteella, joten voisi olla hyvä idea korjata ne.
   
 3. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Juu tosiaan sori myöhäinen vastaukseni serveri on melkein avattu noin 1kk vanha. Servulla käy päivittäin noin 13-14pelaajaa tai pelaajia on samaa aikaan servulla päivinä 13-14
   
 4. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Joo tosiaan servulla on päivinä iltaan 13-14 pelaajia ja servulla on owner admin 2valvojaa
   
 5. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Ja tässä vielä linkki esittelyvideoon
   
 6. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Sä voit myös muokata sun ekaa viestiä klikkaamalla siitä viestin alta "muokkaa" jos tulee lisää videota, kuvaa yms niin ne löytyy kätevästi ekasta esittelyviestistä. Tietty ne voi postata myös lisäksi aina uuteen viestiinkin, niin uusi sisältö löytyy helposti kun porukka katsoo et on tullu uusia viestejä. :silmänisku:
   
 7. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Aa joo kiitos kun huomautit!
   
 8. Vilhu

  Vilhu Vilhu Elinikäinen kunniajäsen

  Okei, kävin palvelimella tsekkaamassa. Siellä oli vaikuttavan kokonen alkurakennus, respectit rakentajille. Ylläpitoa oli aika reilusti verrattuna pelaajamäärään. En muista tarkkaa ylläpitäjien määrää, koska palvelimenne meni ja kaatui. EDIT: 6 ylläpidon jäsentä, 1 rakentaja lisää haussa. Kuitenkin, 6 ylläpitäjää ja 13 pelaajaa? Ehkä hieman liikaa. Olen yhdellä Discord-serverillä, jossa on yli 100 henkilöä rekisteröityneenä, mutta vain 3 moderaattoria, sekä yksi admin. Teilläkin on Discord, ja liityinkin sinne. Discordissa kaikki on vielä tekovaiheessa, ja oikeudet päin puskia. Sen olisi varmaankin voinut hoitaa ennen koko Tonttucraftin avaamista? Vielä on yksi massiivinen miinus: Hetkellä paikalla olleiden ylläpitäjien käytös oli epäsopivaa ylläpitäjäksi. Varsinkin Head-Adminin tasolla olevan pelaajan pitäisi pystyä pitämään ylläpitonsa kurissa. Laitan vielä muutaman kuvan alle.

  [​IMG]
  Ei jatku.
  [​IMG]

  Huomasin vielä yhden asian: Toinen pelaaja voi poistaa toisen pelaajan homeja. /delhome <pelaaja> <kodin nimi>. Pahoittelut Hezeeelle, koitin sitä häneen, koska en olisi uskonut sen toimivan alkuunkaan. (Peli sanoi takaisin /delhome Hezeee home -komennon jälkeen "Home has been removed")

  Yhteenveto:
  Serveristänne voi tulla vielä jotain. Ylläpitäjien pitää todella petrata käytöksessään, ja survival-maailma voisi olla hyvä lisäys. Hyvää jatkoa!

  E: Korjattu pieni kirjoitusvirhe.
  E2: Tekstieditori kiukuttelee spoilerin kanssa, joten joudutte tyytymään pelkkiin linkkeihin.
  E3: Yksi hakasulku väärässä paikassa hajottaa koko postauksen, kuvat nyt spoilerissa
  E4: Lisätty tarkka määrä ylläpitäjistä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.12. 2017
 9. Miinaharava

  Miinaharava Elinikäinen kunniajäsen

  Kävin kans katsomassa, mikä meno palvelimella on. Palvelimella oli muutama ylläpitäjä ja muutama pelaaja minut lukuunottaen. Meno vaikutti ihan asialliselta, lukuunottamatta Head-Adminin (_AiLawhaters_) pieniä möläytyksiä jotka eivät nyt mitenkään vakavia ole.
  Yritin löytää linkkiä Discord-palvelimelle, mutten löytänyt mistään. Kyselin sitä muutaman kerran palvelimella, kun ylläpitäjiä oli enemmän kuin pelaajia (2 pelaajaa, 4 ylläpitäjää) . Kysyin erikseen valvoja teemu456:ltakin, mutta vastausta ei näkynyt. Oon tähän vähän pettynyt, koska chatissa ei ollut edes kovin kovaa vilinää, mutta vastausta ei tullut. Aloituspostaukseen voisi lisätä Discordiin linkin.

  Edit: lol, kiitos Liimaaja kun huomasit. XD mun aivot ollu selvästi ihan jossain muualla tätä kirjottaessa
   
  Viimeksi muokattu: 25.12. 2017
 10. Liimaaja

  Liimaaja Jäsen

  Äijä on kyl hyvä täs
   
 11. HappyHunteri

  HappyHunteri Aktiivinen jäsen

  Miksei palvelimen IP osoite toimi?
   
 12. MehPvP

  MehPvP Jäsen

  Kyllä se toimii kaikilla muillakin toiminut :silmänisku:.