Kaupallinen Tietokettu.net - Uusi suomalainen palveluntarjoaja

Keskustelun alueella 'Minecraft: Minecraft aiheiset sivustot' aloitti videosambo, 23.7. 2020.

 1. videosambo

  videosambo Jäsen

  [​IMG]


  Tietokettu on vuonna 2019 perustettu palveluntarjontayritys, jossa tarjoamme asiakkaillemme laatua edulliseen hintaan. Meillä on tarjolla laaja valikoima Gaming-palvelimia, kuten Minecraft, FiveM, Rust ja CS:GO. Tarjoamme lisäksi halvalla VPS-palvelimia niin Suomesta kuin Saksasta, sekä verkkosivuja ja -osoitteita edulliseen hintaan.

  Meidän laadukas asiakaspalvelu auttaa asiakkaitamme tilanteessa kuin tilanteessa vaikeisiin sekä monimutkaisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelu on Tietoketun yksi parhaimmista puolista ja takaamme sillä asiakastyytyväisyyden.

  Meidän tarkoituksemme on tarjota suomalaisille laadukasta ja kotimaista palvelua edulliseen hintaan.

  Tarjoamme myös kumppanuutta niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä. Kumppanuudella saat omalla koodilla puolet tuotteen ensimmäisen kuukauden tuotoista, koodille voi asettaa alennusta haluamasi verran.

  Tietoketun loistavaan timiin kulluu Kimi (@Kimix), Onni (@videosambo), Johann ja Kaapo. Meidät saat kiinni Tietoketun discordissa https://discord.gg/7Xt5juf tai Tietoketun chatissa.

  Tietoketun verkkosivut:
  https://tietokettu.net/

  Tietoketun Discord:
  https://discord.gg/7Xt5juf

  Y-tunnus: 2991794-7

  - Terveisin Tietokettu tiimi
   
  Viimeksi muokattu: 24.7. 2020
  • Hyi Hyi x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Lista
 2. Jonni

  Jonni Elinikäinen kunniajäsen

  Onkohan tälle suositteluleimalle joku oikeakin peruste vai onko se vain lätkäisty sivuille?
  [​IMG]
  Teidän tietosuojaselosteessa ei myöskään mainita minkäänlaista rekisterin ylläpitäjää tai yhteyshenkilöä ja seloste ja käyttöehdot ovat (no, oikeastaan koko nettisivut) täynnä kirjoitusvirheitä ja kovin epäselviä. Varmaan myös itse laittaisin yrityksen omistajana henkilökunnastani vähän tätä edustavammat kuvat nettisivuille, mutta kukin tavallaan.

  Miksi teidän Y-tunnus ei myöskään ole lainkaan kaupparekisterissä?
   
  Viimeksi muokattu: 30.7. 2020
 3. videosambo

  videosambo Jäsen

  Pilvinen antoi meille tuon eliman ja sanoi, että hänelle on tärkeää, että tuo näkyy sivustolla. Tuon Y-tunnuksen pitäisi kyllä löytyy rekisteristä, ainakin minä löydän sen https://tietopalvelu.ytj.fi/yritystiedot.aspx?.yavain=2813538&tarkiste=95109F0034074423861A36E37C40F8687D5A4C44
   
 4. Jonni

  Jonni Elinikäinen kunniajäsen

  Niin, kyllä teillä näköjään Y-tunnus on mutta melko hämmentäväksi koen ettette kaupparekisterissä ole ollenkaan ja pohdinkin, onko tähän joku fiksukin syy. Toki mikäli näiden eroa ette tunnista, luotto yritykseen tuskin on kenelläkään kovin korkealla.

  Myös tietosuojaselosteasiaan jätitte kokonaan vastaamatta, kyllä itse ainakin haluaisin asiakkaana ihan lainmukaisen rekisteriselosteen enkä hätäisesti kyhättyä joka on täynnä kirjoitusvirheitä, epäselvyyksiä ja asioita jotka eivät millään lailla kyseiseen selosteeseen kuulu.
   
 5. Pilvinen

  Pilvinen Henkilökunta Ylläpitäjä Valvoja

  Me suositellaan järjestäen kaikkia Minecraftiin liittyviä palveluita ja sivustoja, mikäli kiinnostusta yhteistyöhön on. Kyseessä ei ole kuitenkaan "Minescenen testaama" leima. Kyse on vastavuoroisesta näkyvyyden kasvattamisesta. Leima on kuitenkin virallinen, ei siinä mitään hämärää ole, se on vain uusi juttu.

  Mitä kaupparekisteriin tulee näin sivullisen näkökulmasta, niin sehän on vapaaehtoinen.