Premium SuomiKits - Suomalainen PvP-palvelin | Avajaiset 25.5.2019 klo. 18.00

Keskustelun alueella 'Palvelinlista: Suomalaiset Minecraft palvelimet' aloitti SuomiKits, 31.12. 2018.

 1. SuomiKits

  SuomiKits Jäsen

  [​IMG]
  IP: suomikits.net tai
  Discord: https://discord.gg/hnhJdv2
  www.suomikits.net
  SuomiKits 1.7 - 1.14.2

  SuomiKits on suomalainen PvP -painotteinen palvelin, joka tarjoaa pelaajilleen ainutlaatuisimman ja laadukkaimman pelikokemuksen. Täällä voit hankkia itsellesi uusia ystäviä, pelata kavereiden ja ylläpidon kanssa sekä viettää monipuolisesti aikaa. Täällä sinulla on mahdollisuus ilmaista itseäsi parhaalla katsomallasi tavalla. Ylläpito kannustaa kaikkia pelaamaan yhdessä, joten kannattaa edes tulla vilkaisemaan viikottaisia turnajaisia tai päivittäisiä tapahtumia, joissa voit voittaa mahtavia palkintoja!

  Miksi SuomiKits?

  Täällä voit taistella muiden pelaajien kanssa KitPvP-maailmassa, kartuttaa taistelutaitoja Practice-pelimuodossa ja pelata SkyWarsia. SuomiKitsissä on helppoa aloittaa pelaaminen. Arvojärjestelmä perustuu tapettuihin pelaajiin, ja niistä saataviin bonuksiin. Pelaamisesta ei siis tule tylsää!

  Koitamme tehdä parhaan mahdollisen PvP-kokemuksen, joten ylläpito on kiinnostunut kuulemaan pelaajien toiveita. Meillä on käytössä pistejärjestelmä, joka antaa pelaajille pisteitä tappamisesta ja vietetystä peliajasta. Näitä pisteitä voidaan käyttää erilaisten aseiden, panssareiden ja ominaisuuksien hankkimiseen. Sen lisäksi olemme muokanneet palvelimen knockbackia sopivaksi, jota kaikki ovat erityisesti toivoineet ensimmäisestä päivityksestä alkaen. Tule siis testaamaan sitä!

  Mitä pelaaminen vaatii?

  Pelaaminen vaatii pääasiassa minkä tahansa minecraft-version välillä 1.8-1.14.2, joten palvelimella on käytössä vanhat combat-mekanismit. Poikkeuksellisesti Practicessa on vielä käytössä 1.7. Näiden lisäksi iso osa plugineista on suomennettu tai koodattu itse javalla.

  Jos tarvitset apua, voit kokeilla palvelimella komentoa /apua. Voit tarvittaessa myös kysyä suoraan apua ylläpidolta pelissä tai Discordissamme! Ylläpitomme auttaa mielellään sinua. Tämän lisäksi kaipaamme lisää ylläpitoa, mutta kriteerit ovat kovia.

  Tervetuloa pelaamaan SuomiKitsiin!

  ~ SuomiKitsin ylläpito  [​IMG][​IMG] [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG]   
  Viimeksi muokattu: 26.5. 2019
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Hyi Hyi x 3
  • Tietopaketti Tietopaketti x 1
  • Lista
 2. SuomiKits

  SuomiKits Jäsen

  Avajaisiin valmistaudutaan kovalla tahdilla! Ajankohdaksi on päätetty 2.2.2019 kello 18.00, joten tule mukaan ja kutsu vielä kaverisi!

  Palvelimen rakentajat ovat rakentaneet viime aikoina huimasti meidän uutta KitPvP-areenaa ja tehneet muita pikkujuttuja! Koodarimme taas ovat viimeistelleet Duelsia ja koodanneet loppuun pelaajille näkymättömiä ominaisuuksia. Kuitenkin vielä on paljon tehtävää avajaisiin...

  Tässä vielä hieman esimakua tulevasta:
  [​IMG]
  [​IMG]

  Muista liittyä Discordiimme niin pääset seuraamaan uudistuksia!
   
 3. Genz

  Genz Jäsen

  Päivittelen tähän, että palvelimen domain on nykyään suomikits.net ja sama osoite vie myös nykyisille nettisivuille.
   
 4. SuomiKits

  SuomiKits Jäsen

  Palvelimesta on tulossa uusi versio kevään aikana, jota on koodattu nyt parisen kuukautta. Ylläpito on optimoinut, siirtynyt Skriptistä javaan, siirtänyt palvelimen Suomeen ja lisännyt lisää RAMia. Alkuperäinen KitPvP-palvelin pyörii avajaisiin asti, jolloin se otetaan pois käytöstä. Myös päivittelin postausta.

  - Ylläpito

  [​IMG]
   
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Taiteellinen Taiteellinen x 1
  • Lista
 5. Froad

  Froad Jäsen

  Ai että. Toi on hieno koriste toi mun skini tuolla spawnin päällä.

  Mutta suosittelen ainakin tulla testaamaan uutta versiota!
   
 6. SuomiKits

  SuomiKits Jäsen

  Eilen pidettiin SuomiKitsin 3.0 avajaiset! Saimme runsaasti pelaajia paikalle ja vielä parannusehdotuksia, joita lähdemme toteuttamaan. Muista tulla pelaamaan!

  IP: suomikits.net

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]