Kehitteillä Rautavaltio - Uusi roolipeli palvelin.

Keskustelun alueella 'Minecraft: Palvelimen ylläpito' aloitti Piksuchi, 2.11. 2019.

 1. Piksuchi

  Piksuchi Jäsen

  [​IMG]

  Lore
  Rautavaltio sijoittuu 1700 luvulle teolliseen vallankumoukseen. Rautavaltiossa teollisuus alkaa kukoistamaan mutta samalla rikastuttaen porvareita ja rangaisten köyhiä työläisiä rankan työn vuoksi. Useat työskentelevät kaivoksissa sekä teollisuuden parissa. Rautavaltioon on myös muuttanut paljon siirtolaisia pilke silmäkulmassaan toivoen parempaa elämää tietämättään mitä Rautavaltiossa oikeasti tapahtuu...

  "Taas uusi roolipeli mineservu?! Hah, viikko ja on nurin"
  Rautavaltio sijoittuu 1700 luvulle teolliseen vallankumoukseen kuten yllä mainittu. Rakennustyyli on erittäin maanläheinen ja samalla aikaan höyrypunkkia mukaileva. Palvelimesta yritetään tehdä "uniikkia" kokemusta pelaajille, joissa he voivat elää köyhänä kaivostyöläisenä tai työskennellä itsensä ylöspäin hierarkkiassa mahdollisesti omistamaan kyseistä kaivosta, Kaivosjohtajana!

  "Missä IP? Koska aukeaa???"
  Palvelin on erittäin alkuvaiheilla vielä ja tämän ilmoituksen idea on herätellä porukkaa että tälläinen palvelin on tulossa ja että mielipiteenne kiinnostaa! Mahdollisesti myös porukkaan kehittämään pääsee myös ylläpitoon. Ylläpito tiimiämme kuitenkin haluamme pitää mahdollisimman pienenä, jotta delegointi toimii parhaiten. Mitä enemmän ihmisiä säheltämässä sitä suurempi sotku. Voitkin siis liittyä jo discord palvelimellemme ehdottelemaan muutoksia, toimintoja ja muuta. Voit myös päästä myös testailemaan muutoksia ja palvelimen ominaisuuksia ensimmäisenä kohta aukeavan Testitiimimme kautta.